Elinstallation Landskrona

Elinstallation Landskrona – alltid nära dig

Vi är bra på en sak: säkra elinstallationer i Landskrona! Kontakta oss så bokar vi in en tid som passar dig och ditt schema. Vill du så kommer vi redan samma vecka du hör av dig! Vi löser det mesta inom el som vardagsfix, nybyggnation eller renovering: alla våra elektriker är behöriga för alla typer av elinstallationer i Landskrona. Ring oss gärna så skruvar vi upp din ytterbelysning, ser över din elcentral, sätter upp laddboxen till elbilen eller det du behöver hjälp med inom el.

Säkra elinstallationer i Landskrona

Det finns många saker man får lov att göra själv när det gäller el i hemmet. Du får till exempel byta ut en befintlig kontakt mot en ny och du får också lov att byta ut lamphållare, montera skarvsladdar och även byta ut en strömbrytare vid behov. Det finns även saker du inte får lov att göra:

  • Förändringar i fasta installationer
  • Byta ett ojordat uttag mot ett jordat
  • Installera golvvärme på 230 volt
  • Lägga ner kabel i jorden

För dessa typer av elinstallationer finns vi på Elektrikerlandskrona.se. Vi kommer hem till dig på Vasagatan, Sturegatan eller hjälper dig i Citadellkolonierna. Med oss får du alltid professionell hjälp när du behöver det och vi ser alltid till att göra rum i våra scheman så du ska få hjälp snabbt.

På din arbetsplats får du i princip inte utföra några som helst eljobb på egen hand. Om en olycka sker gäller inte försäkringarna på samma sätt som om behörig elektriker utför jobbet. Vill du att vi utför elinstallationer i Landskrona på din arbetsplats är det bara att kontakta oss. Ring, mejla eller använd vårt formulär så återkommer vi till dig.

Tänk på att det är straffbart att utföra elinstallations om man inte har rätt auktorisation eller om man inte ingår i ett egenkontrollprogram på ett elföretag. Med oss slipper du fundera på vad du får och inte får göra, vi löser dina eljobb – stora som små. Kontakta oss på elektrikerlandskrona.se så tittar vi tillsammans på dina behov och lägger upp en plan.

Kontakta oss för att boka din elinstallation

ENKELT ATT BOKA EN ELEKTRIKER:

  1. Ring oss på 0418-46 64 09 eller fyll i kontaktformuläret.  
  2. En av våra bokare kontaktar dig och går igenom ditt arbete.  
  3. Du får en bekräftelse på en bokad tid.  
  4. En lokal elektriker utför arbetet.  
  5. Du får faktura på arbetet.